Invazie de șoferi băuți pe șosele

Invazie de șoferi băuți pe șosele

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Traian din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ardealului, din municipiu Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării, din oraș Negru Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Năvodari, din localitatea Lumina, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta refuzând să fie testat cu aparatul alcooltest.

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 80, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta refuzând să fie testat cu aparatul alcooltest.

Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comenteaza acest articol

css.php