Investiții pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe calea ferată din porturile maritime

Investiții pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe calea ferată din porturile maritime

Compania Națională de Căi Ferate CFR – SA este dispusă să cheltuiască 1,67 milioane de lei pentru modernizarea liniilor de cale ferată din porturile maritime. Potrivit unui anunț publicat pe portalul achizițiilor publice, compania caută un partener care să realizeze lucrări de reparație pentru ridicare restricțiilor de viteză (linii curente, directe și linii stații) – linia 813A Agigea Ecluză – Agigea Sud, Ferry Boat, Constanța Port Zona A, Constanța Port Zona B, Constanța Port Mol V.
Valoarea estimată fără TVA a achiziției este de 1.678.833,48 lei.
Ofertanții interesați de această licitație trebuie să facă dovada mai multor certificări: autorizație de furnizor feroviar – AFER pentru categoria serviciilor feroviare critice – lucrări de construcții, reparații și întreținere linii de cale ferată, agrement tehnic feroviar – AFER pentru categoria serviciilor feroviare critice – lucrări de construcții, reparații și întreținere linii de cale ferată.
Ofertantul va demonstra și un nivel minim al cifrei de afaceri medii anuale pe ultimii 3 ani, respectiv 2013, 2014, 2015, în valoare de cel puțin 1.678.833 lei. De asemenea,este nevoie de experiență similară, care se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multor contracte din care să reiasă executarea de lucrări similare în ultimii 5 ani, în valoare de minim 1.678.833 lei fără TVA.
Deschiderea ofertelor este programată pe 3 iulie.

Comenteaza acest articol

css.php