VIDEO / La GreenSoft îţi poţi repara orice echipament IT şi electronic

VIDEO / La GreenSoft îţi poţi repara orice echipament IT şi electronic

Oricând ai nevoie să îţi repari un telefon, un laptop, tableta sau desktopul, o imprimantă, monitor, să încarci un cartuş sau să îţi recuperezi datele, trebuie să apelezi la GreenSoft Computers. Pentru că sunt unici în Constanţa.

GreenSoft e singurul service IT şi electro din oraş care respectă normele de protecţie antistatică, pentru ca în timpul reparării să nu se scurtcircuiteze placa de bază, un circuit sau orice altă componentă a echipamentului tău din cauza unei descărcări electrostatice. Angajaţii poartă echipamente de protecţie şi folosesc aparatură certificate ESD (electro static discharge) şi de ultimă generaţie, atunci când repară orice produs IT sau electronic. Iar atunci când ţi se spune că tableta ta, telefonul sau laptopul nu mai pot fi reparate, din cauza plăcii de bază defecte, cu siguranţă GreenSoft le poate readuce în stare de funcţionare. Pentru că aici se poate reface orice chip, deoarece compania deţine aparatură specializată pentru lipituri BGA, SMD și reballing in Constanța. Adică sunt înlocuite toate acele „biluţe“ din aliaj, ceea ce conduce la o rată de succes a reparaţiei de 100%, nu se folosesc tehnici de lipire prin retopire (reflow) cu un jet de aer cald, care conduc mai mereu la arderea sau deformarea plăcii de bază, deci întreruperea straturilor acesteia şi… adio produs IT sau electronic şi bani daţi pentru service.

În plus, la GreenSoft Computers poţi reîncărca orice model de cartuş laser sau inkjet. Chiar şi de 20 de ori, pentru că aici pot fi înlocuite şi subansamblele acestuia (remanufacturare). Iar tehnicienii folosesc tehnologie de ultimă oră, nu le umplu manual, firma de pe strada Ciprian Porumbescu nr. 48 fiind sigura din Constanţa care are dotări, norme de mediu şi de sănătate şi securitate în muncă, precum şi certificare ISO pentru a le reîncărca cu succes. GreenSoft are utilaje speciale de încărcare toner şi o maşină de refill cu cerneală, ca să nu vă dezamăgească.

Valentin ISPAS  

Comenteaza acest articol

css.php