Jandarmii constănțeni aflați în misiune au dat nas în nas cu hoții de motorină din Brăila

Jandarmii constănțeni aflați în misiune au dat nas în nas cu hoții de motorină din Brăila

Un echipaj de jandarmerie a susprins trei persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unui autotren-cisternă.

Marţi, 10 ianuarie ac., în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se deplasa la o misiune în sprijinul I.J.J. Brăila, a observat şi a surprins într-o parcare aflată la aproximativ un kilometru de localitatea Victoria, jud. Brăila, trei persoane care sustrăgeau motorină dintr-un autotren-cisternă înmatriculat în Republica Moldova.
La vederea echipajului, două dintre persoane au fugit în direcţia unui autoturism Opel Astra Caravan parcat în apropierea tir-ului -cisternă. Au fost somate şi s-au oprit. Cea de-a treia persoană, şoferul tir-ului era cocoţat pe cisternă şi cu ajutorul unui furtun, transfera motorină dintr-un rezervor desigilat, în bidoanele aflate jos. La faţa locului, lângă cisternă şi în portbagajul autoturismului, jandarmii au găsit 16 bidoane din plastic, de 20 de litri, din care şapte bidoane pline şi unul pe jumătate, cu motorină. Asupra celor două persoane şi în autoturism, a mai fost găsită şi suma de 1220 ron. Cei doi au declarat că au stabilit şi au „bătut palma” cu şoferul cisternei, pentru un preţ de 3,5 lei/litru de motorină.

Au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt. Actele, cele trei persoane cu vârste cuprinse între 20-50 ani şi bidoanele, au fost predate la sediul Postului de Poliţie Berteştii de Jos, pentru continuarea cercetărilor.

Comenteaza acest articol

css.php