Jandarmii constănțeni, mobilizați la evenimentele sportive de weekend

Jandarmii constănțeni, mobilizați la evenimentele sportive de weekend

Jandarmii constănțeni prezenți în mijlocul comunității pentru asigurarea ordinii publice la manifestări cultural-artistice și sportive.

În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanța, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfășura în condiții de siguranță.

În perioada 18-21 mai a.c., jandarmii constănțeni sunt prezenți în Piața Ovidiu, în scopul desfășurării în condiții de siguranță a evenimentului culinar ‘Festivalul Scoicilor’.

Astăzi 19 mai, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S. Năvodari și A.S.S.C.S. Farul Constanța, dar și la concursul de educație rutieră și îndemânare pe bicicletă ‘Cupa DHS’.

Sâmbătă, 20 mai a.c. jandarmii vor fi prezenți pentru asigurarea ordinii publice la următoarele evenimente: Ziua comunei Peștera, Ziua comunei Mircea Vodă, competiția sportivă ‘Cupa Mării Negre la Ciclism’, dar și în zona Muzeului Marinei Române cu prilejul evenimentului ‘Noaptea Muzeelor’.

Sâmbătă 20 mai și duminică 21 mai a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsuri de ordine publică la manifestările cultural-artistice și sportive ocazionate de sărbătorirea Zilelor comunei Chirnogeni(20 mai-Chirnogeni, 21 mai-Plopeni)

Duminică, 21 mai a.c., oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de ordine și siguranță la: evenimentul cultural-artistic ‘Constanța e a mea'(paradă pe traseul Sala Sporturilor — faleză Cazino, concursuri, momente artistice, ateliere de creație), manifestarea cultural-sportivă ‘Conviețuire interetnică pe plaiuri dobrogene’ ce se va desfășura la Cumpăna(kureș-lupte tătărești, ansambluri folclorice, concurs de artă culinară) dar și la evenimentul cultural ‘Festivalul Prieteniei’-Siliștea.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Comenteaza acest articol

css.php