Joi noaptea se opreste furnizarea de apa in Tomis Nord

Joi noaptea se opreste furnizarea de apa in Tomis Nord

Pentru executarea unor lucrari de inlocuire a conductei de distributie apa, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanta, pe portiunea dintre restaurantul Portofino si PECO OMV, RAJA Constanta va intrerupe furnizarea de apa in seara de joi, 29 iunie, ora 23,00, pana vineri, 30 iunie, ora 10,00.
Vor fi afectati de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de strazile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lapusneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic 142, precum si Satul de Vacanta – Complex Dobrogea, Peco OMV si Baza Sportiva a Universitatii Ovidius. De asemenea, vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Dispensarului, A. Lapusneanu, Suceava, aleea Lotus, Cismelei, Dispensarului, precum si cei alimentati din Punctul Termic 140.
“Ne cerem scuze fata de abonatii afectati si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta oprire sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei”, transmit reprezentanti ai societatii.

Comenteaza acest articol

css.php