Trimis în judecată pentru ultraj asupra unui notar public

Trimis în judecată pentru ultraj asupra unui notar public

Un constănțean a fost trimis în judecată de către procurori pentru fapte de ultraj. Victima este un notar public din Constanța, față de care inculpatul a avut nemulțumiri. Nemulțumirile și le-a exprimat însă într-un mod agresiv și pe un ton ridicat, blocând totodată și activitatea biroului notarial.

Inculpatul din acest dosar este George Giugica și potrivit anchetatorilor, bărbatul era client al Biroului Notarial Daniela Stamule. Se pare că inculpatul a mers în luna august a.c. la biroul notarial pentru a legaliza o serie de acte, dar pentru că erau ceva neconcordanțe, a fost refuzat. Pentru că nu a reușit nicicum să o convingă pe notară să îi legalizeze actele cum vroia el, bărbatul a început să îi adreseze injurii și acuzații de față cu ceilalți clienți aflați în sala de așteptare. Mai mult chiar, s-a pus în ușa de la intrare și nu a mai lăsat alte persoane să intre, recomandându-le să meargă la alt notar public. S-a potolit cu greu după ce la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, chemat de notara agresată verbal. Aceasta a depus plângere penală împotriva clientului nemulțumit, pe numele său fiind întocmit dosar pentru ultraj.

Citiți și: Notar judecat pentru evaziune fiscală

Urmările faptei clintului nemulțumit

Cercetările în acest dosar s-au desfășurat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la începutul acestei luni dosarul fiind trimis la instanță pentru a se începe judecarea faptei. Urmează ca dosarul să fie repartizat unui complet de judecată și să se fixeze primul termen, notarul Daniela Stamule constituindu-se parte vătămată.

Biroul Notarial al notarului Daniela Stamule a mai fost în atenția opiniei publice într-un dosar penal legat de un client care a înșelat mai multe persoane prin vânzarea unui apartament, anchetatorii hotărând NUP în ceea ce privește activitatea notarului. În schimb, asupra biroului notarial a fost instituit sechestru.

Cătălin SCHIPOR

One Comment

  1. avocatul lui mazare si soferul acestuia o vizitau des cu ‘acte’, iar procesele surorilor mazare sunt amanate ca a gresit grefiera nush ce, aici e toata legatura, ea cu ‘persoana’ din CSM.

Comenteaza acest articol

css.php