La ce ne ajută zeama de varză murată după sărbători

La ce ne ajută zeama de varză murată după sărbători

Zeama de varză regenerează și dă energie
În fiecare dimineață, bea pe stomacul gol un pahar cu zeamă de varză murată (numită și moare). Conține vitamine, substanțe nutritive, cu efect de regenerare și tonifiere. Moarea este bogată și în fibre, ajutând tranzitul intestinal. Stimulează eliminarea toxinelor din organism, ceea ce este cât se poate de indicat după mesele bogate de Sărbători.

E bună contra crampelor musculare
Dacă ai dansat pe rupte de Crăciun ori de Revelion și ai febră musculară sau crampe musculare, o gură de zeamă de varză te ajută să te refaci mai repede. La fel și dacă ai schiat la munte sau ai făcut drumeții în mini-vacanța de Sărbători.

Cum să detoxifici organismul înainte și după Sărbători

Leac contra durerilor în gât
Ai răcit sau te chinuie durerile în gât? Moarea te ajută să te faci bine mai repede. Consumă zeamă de varză în saramură – aceasta este cea care are proprietăți curative în caz de răceli sau gripe. În plus, întărește imunitatea.

Dă gust mâncărurilor
Dacă nu îți place gustul ei, folosește zeama în preparatele tale. Poți asezona cu ea salatele și sosurile, o poți adăuga în ciorbe sau în legumele pe care le fierbi sau le gătești la cuptor. Moarea va adăuga un plus de savoare mâncărurilor.

clickpentrufemei.ro

Comenteaza acest articol

css.php