Lavinia Petrea a născut o fetiţă

Lavinia Petrea a născut o fetiţă

Prezentatoarea Ştirilor matinale de la Protv, Lavinia Petrea a născut ieri o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa are 3 kg şi 49 de cm şi a primit nota 10 la naştere.

În urmă cu doi ani, blondina a născut un băieţel şi povestea fericită că nimic nu se compară cu senzaţia de a-şi strânge copilul în braţe.

“Am născut un băieţel sănătos şi dulce care m-a topit din prima clipă. Îl cheamă Mathias, un nume propus de mine, dar cumva ales chiar de el. Mă tot gândeam ce nume să-i aleg şi nu eram hotărâtă, dar după ce am spus că mi-ar plăcea Mathias şi am aflat că aşa se numea bunicul tatălui lui, am fost sigură că Mathias trebuie să fie numele băieţelului nostru. Este cuminte, l-aş ţine numai în braţe şi l-aş pupa încontinuu. Încerc totuşi să o fac cu măsură, pentru că nu vreau să fie prea răsfăţat sau dependent de mine. Şi eu şi soţul meu suntem foarte fericiţi şi amândoi am trăit în ultimele 48 de ore emoţii unice, care nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum”, spunea ştirista conform click.ro.

Comenteaza acest articol

css.php