ANR cumpără autoturisme cu tichete RABLA de la Ţiriac Auto

ANR cumpără autoturisme cu tichete RABLA de la Ţiriac Auto

Autoritatea Navală Română (ANR) a lansat la sfârşitul lunii octombrie 2016, o licitaţie publică pentru achiziţionarea mai multor maşini în baza unor tichete obţinute prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional din 2016“Rabla”, respectiv pentru lotul I, zece maşini de tip 4×4 şi pentru lotul 2, cinci autoturisme de tip Berlină.

Demersurile s-au încheiat la finele anului trecut, iar pe 12 decembrie a fost atribuit contractul.

Potrivit informaţiilor publicate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, un singur ofertant a participat la licitaţia publică fiind şi singurul admis pentru furnizarea autoturismelor.

Valoarea totală estimată iniţial de către autoritatea contractantă respectiv ANR a fost de 964,232 de lei fără TVA urmând să fie cumpărate cele 15 autoturisme cu tichete „RABLA 2016”, respectiv 1 tichet/autoturism achizitionat şi surse proprii ale instituţiei.

Din informaţiile oficiale reiese că firma care a câştigat contractul este Ţiriac Auto SRL din Bucureşti care a venit cu preţul final de 332,667 de lei fără TVA însă doar pentru lotul 2 respectiv furnizarea a cinci autoturisme de tip Berlină pentru care se estimaseră cheltuieli de  333.773 de lei fără TVA.

Maşinile ar urma să fie furnizate în termen de 30 de zile de la atribuirea contractului.

Comenteaza acest articol

css.php