Liderul PRU, Dumitru Bădrăgan, a depus coroane de flori la monumentele eroilor

Liderul PRU, Dumitru Bădrăgan, a depus coroane de flori la monumentele eroilor

Ziua Naţională a fost un bun prilej pentru politicieni de a-şi manifesta respectul faţă de înaintaşii care s-au jertfit pentru binele ţării, a poporului român, dar şi recunoştinţa pentru eroii zilelor noastre, a celor care pun binele comun mai presus de confortul personal. Avocatul Dumitru Bădrăgan, candidat la Camera Deputaţilor din partea Partidului România Unită, a participat, pe 1 Decembrie, la mai multe manifestări organizate în judeţul Constanţa, cu ocazia Zilei Naţionale.
Şirul evenimentelor a început la Constanţa, unde liderul PRU Constanţa s-a recules şi a depus coroane de flori, alături de colegii săi, la monumentul din Cimitirul Eroilor. Dumitru Bădrăgan s-a deplasat apoi la Mangalia, Medgidia şi Năvodari, unde a participat la paradele militare şi, de asemenea, a depus coroane de flori la troiţele ridicate în memoria tuturor eroilor naţiunii.
Avocatul a transmis un mesaj tuturor concetăţilor, indiferent de locul unde se găsesc în această zi de o însemnătate deosebită pentru fiecare dintre noi: „La mulţi ani, români, oriunde vă aflaţi!
Cinste eroilor care veghează la integritatea teritorială a ţării noastre!“.

Comenteaza acest articol

css.php