Liga a II-a/Sageata vrea trei puncte la Ovidiu

O partida extrem de interesanta din etapa a 10-a, a Ligii secunde este programata duminica, 31 octombrie, de la ora 12, la Ovidiu intre formatia gazda si Sageata Navodari.

Intr-o conferinta de presa, astazi, antrenorul echipei Sageata Navodari, Aurel Sunda a declarat ca: “Nu este un duel al meu, cu antrenorul Catalin Anghel de la Viitorul, ci un meci intre o Academie si un Gimnaziu in care cursantii sunt sensibil egali. Cine va castiga acest meci important, va avea o optiune in plus pentru promovare. Tin sa felicit publicul spectator care a venit la jocul cu FC Farul si speram ca si duminica, stadionul de la Ovidiu sa fie plin pentru ca prezenta suporterilor in tribune, ne stimuleaza. Sageata nu va juca pe nici o prima speciala, noi nu ne gandim la prime, ci la cele trei puncte. Ca obiective in iarna, ne dorim o infrastructura mai buna si sa imbunatatim lotul pentru ca numeric suntem putini, doar 20 de jucatori. Duminica, vor lipsi Olah si Fl. Popa, ambii suspendati din cauza cartonaselor galbene dar sper ca inlocuitorii lor sa contribuie la victorie”.

La randul sau, fundasul Ciprian Dinu a mentionat : “Va fi un meci dificil pentru ca jucam in deplasare, orgoliile locale vor avea un cuvant de spus si noi vom avea doua absente importante. Cine va castiga, va lua o optiune serioasa in lupta pentru promovare si Sageata, speram sa fie macar pe locul al doilea, daca nu pe primul. Atu-ul nostru este ca avem cea mai buna defensiva din seria I dar daca vom primi trei goluri, va trebui sa inscriem patru pentru a castiga”.

Comenteaza acest articol

css.php