Lucrări la rețelele de apă din Năvodari și Eforie

Lucrări la rețelele de apă din Năvodari și Eforie

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Albinelor cu Primăverii din localitatea Năvodari, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 21 septembrie 2017, în intervalul orar 10,0 – 15,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Albinelor – Primăverii – Delfinului – Albatros – Meduzei – Brotăcei – Albinelor.
De asemenea, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Traian din Eforie Nord, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 21 septembrie 2017, în intervalul orar 10,00 – 14,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Traian, Tisei, Bogdan Vodă, Spiru Haret, BP Hașdeu, Bucovinei, precum și cei de pe străzile adiacente.
Reprezentanții societății transmit scuze pentru neplăcerile create abonaților din Năvodari și Eforie Nord, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Comenteaza acest articol

css.php