Mai multe cartiere constănțene, fără apă până la ora 19,30

Mai multe cartiere constănțene, fără apă până la ora 19,30

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 21 septembrie 2017, la conducta principala de alimentare cu apa cu diametrul de 1.000 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta – in zona intersectiei cu str. Baba Novac, RAJA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa potabila, in intervalul orar 15,30 -19,30. Sunt afectati consumatorii din zonele: Inel I, Inel II, Compozitorilor, Coiciu, Casa de Cultura, Oborului, Baba Novac, precum si cei din perimetrele delimitate de strazile:
• Barbu St. Delavrancea – Constantin Brancusi – Izvor – Bogdan Vasile – Baba Novac – Dezrobirii – Fulgerului – Biruintei – Barbu St. Delavrancea;
• Dezrobirii – Nicolae Milescu – Alexandu Gherghel – Dezrobirii;
• Dezrobirii – IC Bratianu – Capitan Nicolae Papadopol – Petre Ispirescu – Plantelor – Dezrobirii.
Avand in vedere numarul mare al consumatorilor deserviti de conducta magistrala ce pleaca de la statia de tratare si pompare Palas initial, echipele de interventie au incercat remedirea avariei cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare a fost necesara sistarea furnizarii de apa pe tronsonul avariat.
“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa”, transmit reprezentantii companiei.

Comenteaza acest articol

css.php