Maia Morgenstern, umilita la Parada de 1 Decembrie

Maia Morgenstern, umilita la Parada de 1 Decembrie

Maia Morgenstern a fost oprita sa intre in tribuna oficiala cu toate ca avea invitatie si a ramas sa urmareasca defilarea de langa un gard. Actrita a povestit toata patania pe Facebook.

„Am fost invitata – in mod oficial- la parada de 1 Decembrie. Minunat. Am si confirmat participarea. Astazi, dis de dimineata, dupa ce am executat coregrafia cu dusul gunoiului, inchis copilul pe-afara, aspirator etc… m-am imbracat frumos – cizme imblanite, pulover – trei bucati una peste alta-, fular, manusi, caciula, ochelari de soare… – pentru un plus de mister – si m-am pregatit voiniceste sa intampin Ziua Nationala.

Fiica mea – dupa ce m-a iertat ca a trebuit sa sara gardul ca sa intre in casa: Unde te duci mascata asa?. La parada. Am invitatie de la Presedinte! Il cunosti? Mhmnhnmin. Bine, hai ca vin si io! Nu ma lasa inima sa te las singura!

Biiiiiine… și ne inghesuim noi in tramvaiul 41. Descindem la Casin. Scot eu tantosa invitatia oficiala, scrisa frumos cu auriu si astept sa fiu poftita cu surle si trambite in tribuna oficiala. Nu se intra pe aici! Mai incolo, mai in spate… Bine, dar eu… eu… invitatie…oficiala… baigui eu sub privirile compatimitoare ale fiicei mele adolescente…

Haideti, mai repede, va rugam, treceti! Pe aici nu se poate intra – nu s-au lasat induplecati pazitorii. Am inteles. Am privit parada de langa gard. Apoi, domnisoarele ofiter de acolo au dorit sa faca fotografii cu mine. Au rugat-o pe fiica mea sa ne faca poze. Ziua a fost salvata. Eu vreau sa le multumesc. Tuturor”, a scris Maia Morgenstern.

Comenteaza acest articol

css.php