Peste in sos de rosii

Peste in sos de rosii

Ingrediente Peste in sos de rosii
4 buc file peste, pulpa de rosii  (6 rosii), 50 ml ulei, 3  catei usturoi, 1 ceapa, piper si sare, dupa gust, 1 foaie de dafin.

Mod de preparare Peste in sos de rosii
Intr-o cratita se caleste ceapa , taiata marunt.
Dupa cateva minute se adauga pulpa de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min. Fiecare file de peste se taie in 3 bucati .
Pestele se introduce in sos, se adauga foaia de dafin, sare si piper dupa gust.  Se lasa sa fiarba la foc mic , acoperit,  pentru max 10 min.
Inainte de a lua de pe foc cratita  se adauga usturoiul zdrobit. Se stinge focul si se acopera cratita, max 5 min (pentru aromare).
Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

bucatariua

One Comment

  1. Delicios:D

Comenteaza acest articol

css.php