Mara Bănică va prezenta Mireasă pentru fiul meu?

Mara Bănică va prezenta Mireasă pentru fiul meu?

După plecarea Mirelei Boureanu Vaida de la cârma emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, fanii s-au arătat nemulțumiți de prestația noii prezentatoare, Paula Chirilă. Cu toate acestea, Paula Chirilă a dus la bun sfârșit sezonul început de Mirela Boureanu Vaida, dar a și dat startul altuia nou, din care a coordonat deja aproape cinci luni, conform Click.ro. În preyent au apărut mai multe zvonuri că se urmărește înlocuirea Paulei. Printre numele vehiculate este și cel al Marei Bănică, invitată de mai multe ori în platoul show-ului de la Antena 1.

Despre aceste zvonuri, Mara a ales să răspundă pe pagina ei de Facebook: “Primesc foarte multe mesaje de la voi pe subiectul acesta. La plecarea Mirelei, citeam surprinsă știri prin tabloide, conform cărora urma ca eu să fiu noua moderatoare. N-am răspuns niciodată mesajelor de genul acesta, pentru că dacă aș avea ceva de anunțat pe acest subiect, aș face-o. Sunt un om direct și asumat.

Paula face o treabă bună și sunt sigură că va duce acest sezon la bun sfârșit. De asemenea, sunt apropiată de echipa din spatele Mireasă pentru fiul meu și, de fiecare dată când m-au rugat să le dau o mână de ajutor prin prezența mea în studio, am făcut-o cu drag”, mai transmite sursa citată.

Comenteaza acest articol

css.php