Marți, în meci amical: FC Viitorul – FC Neftehimik Nizhnekamsk 1-1

După 1-3 cu Dinamo București, FC Viitorul a susținut, marți după-amiază, al doilea meci de verificare în cel de-al doilea cantonament al acestei ierni din Antalya. Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel au întâlnit liderul Ligii a III-a din Rusia, FC Neftehimik Nizhnekamsk, partida încheindu-se la egalitate, 1-1 (0-0).

Constănțenii au reușit deschiderea scorului în min.78: Ninu a executat în forță o lovitură liberă de la 30m, portarul a respins și George Călințaru a punctat după ce a depășit și un fundaș. Doar cinci minute mai târziu FC Neftehimik Nizhnekamsk a reușit egalarea, un jucător al rușilor punctând printr-o lovitură de cap în urma unei lovituri libere. Rezultat final: FC Viitorul – FC Neftehimik Nizhnekamsk 1-1.

În meciul cu FC Neftehimik Nizhnekamsk și-a făcut debutul în tricoul Viitorului atacantul Marius Jianu, care a fost introdus pe teren în ultimele 12 minute.

Au evoluat pentru FC Viitorul: Buzbuchi (78 Costea) – Păcuraru (46 Ninu), Iacob, Puţanu – Benzar (63 Onicaș), Creţu (63 Lazăr), Cârstocea, Iancu (57 Vînă) – Călinţaru, Simion (78 Jianu), Chiţu.

Următorul meci de verificare al Viitorului în cantonamentul de la Belek va avea loc joi (16 februarie), de la ora 17.00, contra lui FC Vaslui.

 

Comenteaza acest articol

css.php