Michael Jackson, de 4 ori premiat la American Music Awards

Michael Jackson a castigat patru premii, dupa ce a fost nominalizat la cinci categorii in cadrul American Music Awards, decernate noaptea trecuta, la Los Angeles. Regele muzicii pop, decedat la data de 25 iunie, la varsta de 50 de ani, a fost desemnat drept cel mai bun interpret masculin la categoria pop-rock si la cea de soul-R&B, la ambele sectiuni primind si premiul pentru cel mai bun album.

Unica interpreta care l-a depasit pe Michael Jackson in cadrul festivitatii de aseara a fost Taylor Swift, aleasa artista anului. Tanara, in varsta de 19 ani, idolul muzicii country-pop, a cucerit alte patru premii, dintre cele sase categorii la care a fost nominalizata – cea mai buna interpreta de pop-rock, cea mai buna interpreta de country, cel mai bun album country si cel mai bun artist la categoria adult contemporary. Swift a asistat la ceremonie prin intermediul unei legaturi prin satelit, de la Londra, unde astazi va avea un concert.

Rapperul Eminem, nominalizat la patru categorii, nu a castigat nici un premiu. Black Eyed Peas si Jay-Z au castigat cate doua premii. Green Day au fost laureati la categoria de cea mai buna formatie de muzica alternativa.

One Comment

  1. Nu imi vine sa cred asta el e mult mai sus decat alte vedete il place de la 3 ani si stiu totul destre el deci stirea asta nu am ami fazuto sau auzito

Comenteaza acest articol

css.php