Monica Tatoiu: “Daca am febra, beau whisky cu apa si cu zahar”

Vindecata de cancer la san cu o reteta naturista, ce contine laptisor de matca, miere de salcam si polen, Monica Tatoiu sustine ca nu a luat medicamente toata viata si a dezvaluit, la emisiunea „Nasul”, alte tratamente “neconventionale”, pe care le-a invatat chiar de la tatal ei.

“Eu nu am luat medicamente in viata mea, deci din intamplare tratamentul acesta s-a mulat pe mine. Daca am febra, beau whisky cu apa si cu zahar, apa fierbinte, daca transpir, imi tin picioarele in apa cu sare si mananc paine prajita cu usturoi Am invatat de la tata, care e medic”, a declarat aseara la emisiunea „Nasul”, difuzata de postul B1 si moderata de Radu Moraru.

Fosta directoare a Oriflame le-a dat o replica si medicilor romani, care au contestat “remediul babesc” folosit impotriva cancerului: „Doctorii nostri, Scoala de Medicina Europeana in general, cred ca detin adevarul universal. Ori, cand am fost in America, la prima consultatie, doamna doctor mi-a spus poate sa fie asta sau asta, sa vedem. E un alt tip de tratament al pacientilor nostri. Si stiti de ce? Pentru ca doctorii sunt trasi la raspundere atunci cand dau un diagnostic gresit. La noi ati auzit de un astfel de caz?…Toti s-au intors in sistem”, a mai spus Monica Tatoiu.

Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

css.php