Monica Tatoiu e sanatoasa tun! S-a vindecat de cancer cu un remediu babesc

Monica Tatoiu a venit la emisiunea lui Catalin Maruta, ”Happy Hour”, ca sa povesteasca ce vesti i-au dat medicii din Statele Unite in legatura cu boala de care sufera: cancer la san. Vesela si cu un zambet care lumina intreaga incapere doamna Tatoiu a marturisit insa ca nu are nimic la san si ca e sanatoasa tun. f

Monica Tatoiu a marturisit ca a fost la New York, in Statele Unite, unde a facut un intreg set de analize care sa ii confirme in ce stadiu este boala sa si daca este absolut necesar sa i se extirpe un san, asa cum ii spusesera medicii de la clinica din Viena, la care a fost in urma cu aproape doua luni. Dupa cateva zile de asteptare Monica Tatoiu a primit o veste-soc care a bucurat-o enorm: nu numai ca nu trebuia sa se mai opereze, dar nici macar nu are cancer. Este sanatoasa tun.

De asemenea, doamna Tatoiu a marturisit ca e posibil sa fi scapat de aceasta boala dupa ce a sunat-o un pensionar din Resinta, care i-a dat o reteta babeasca drept remediu.

Timp de mai multe saptamani fosta directoare de la Oriflame a urmat acest tratament si, ulterior, in urma analizelor, a descoperit ca a ajutat-o foarte mult, daca nu chiar a scapat-o de boala groaznica.

Iata remediul care a scapat-o pe Monica Tatoiu de cancer:

– Laptisor de matca: 4 g

– Miere de salcam: 1,5 kg

– Polen macinat: 300 g

– Ser fiziologic: 200 ml

– Tinctura de propolis: 150 g

Toate acestea se amesteca si compozitia se pune la frigider. Se ia in fiecare dimineata si seara cate o lingurita ca atare sau cu o ceasca de ceai sau cafea.

Dr. Codrut Tutu: «E un tratament recunoscut»

“Amestecul de produse apicole cu ser fiziologic este un tratament recunoscut, care intareste imunitatea si ajuta organismul sa lupte cu cancerul. El trebuie urmat doar sub supraveghere medicala specializata. Rezultatele pot fi miraculoase, insa depind de fiecare bolnav in parte, de tipul cancerului si de stadiul lui”, ne-a declarat dr. Codrut Tutu (foto), specialist in acupunctura si apifitoterapie la clinica Pirasan (telefon 021.619.11.17).

libertatea.ro

Comenteaza acest articol

css.php