Monica Tatoiu, lecuita de un calugar

Tratamentul-minune care a vindecat-o de cancer pe Monica Tatoiu a fost creat de parintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Manastirii Dervent din Constanta. Leacul a ajuns la ea prin intermediul ploiesteanului Dumitru Botosaru.

Parintele Elefterie a trait intre anii 1900-1990 si a creat retete unice pe baza de plante Povestea parintelui Elefterie de la Dervent este un miracol in sine, de numele lui fiind legate numeroase vindecari. Se spune ca Elefterie a fost dus, la trei ani, paralizat la Dervent, unde era “Crucea de leac”, o troita cu puteri tamaduitoare. A dormit langa ea si a doua zi s-a trezit vindecat. A facut Facultatea de Medicina in Grecia si a studiat tratamentele naturiste, devenind, in timp, “medicul fara bisturiu” care vindeca aproape orice. A incetat din viata in 1990, la 90 de ani. Leacurile sale mai sunt folosite si azi. De altfel, Manastirea Dervent este unul dintre locurile de pelerinaj cele mai cautate de credinciosii ortodocsi. Ploiesteanul Dumitru Botosaru, cel care i-a oferit reteta Monicai Tatoiu, spune ca tratamentul a fost creat de parintele Elefterie pentru barbatii care sufera de noduli tiroidieni. Cu timpul insa s-a dovedit ca tinctura are efecte benefice si pentru femei, dar si in cazuri de tumori maligne. “Vraciul de la Ploiesti”, cum este cunoscut acum Botosaru, tine sa o avertizeze pe Monica Tatoiu de pericolul care o pandeste. “Nu este suficient sa iei un tratament si sa te vindeci. Este o arta sa stii sa traiesti. Monica vorbeste prea mult, pierde energie, energia aceea care se formeaza la nivelul ficatului. Poate de aceea a si avut probleme medicale”, explica el.

S-a vindecat in cateva saptamani

Monica Tatoiu a socat opinia publica atunci cand a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer la san, dar s-a vindecat cu un leac babesc recomandat de un pensionar. Reteta e la indemana oricui: laptisor de matca, miere de salcam, polen, ser fiziologic si tinctura de propolis. Ea a urmat acest tratament timp de cateva saptamani, dupa ce medici din Romania si Austria o diagnosticasera cu teribila maladie si ii sugerasera sa se opereze. Dupa ce a urmat reteta, si-a facut analizele in America si a reiesit ca e vindecata complet

Click.ro

Comenteaza acest articol

css.php