Munți de gunoi, colectați de pe faleza de la Poarta 5

Munți de gunoi, colectați de pe faleza de la Poarta 5

În data de 14.02.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare S.C. Polaris M. Holding S.R.L. au derulat o acțiune de ecologizare a falezei din zona Poarta 5.

Acțiunea a vizat îndepărtarea deșeurilor menajere de pe domeniul public, în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula permanent și în alte zone ale Municipiului Constanța.

De altfel, având în vedere campania „Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!“, solicităm cetățenilor care întâlnesc persoane ce colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând dispeceratul Poliţiei Locale Constanţa la nr de tel: 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgenţă. Pentru utilizatorii aplicaţiei whatsapp numărul de contact este 0799.606.142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul şi direcţia de deplasare a persoanelor în cauză.

One Comment

  1. Dece, nu ii puneti si pe asistatii sociali sa curete, caci sunt odihniti si au timp de scandaluri,furturi si facut copii fara masura?

Comenteaza acest articol

css.php