Galerie foto/Update/Munţii de gunoaie nu vor dispărea prea curând. Se aşteaptă liniştirea vremii

Galerie foto/Update/Munţii de gunoaie nu vor dispărea prea curând. Se aşteaptă liniştirea vremii

Update/ În unele cartiere, angajaţii firmei de salubritate au acţionat astăzi pentru strângerea gunoiului. Sunt însă şi constănţeni care au aruncat sacii în colţurile magazinelor, mult prea departe de ghenele de gunoi.

Mai mulţi constănţeni au sesizat redacţia “Observator de Constanţa” că în multe zone din oraş s-au format grămezi imense de gunoaie.

Unii oameni s-au adresat şi firmei de salubritate Polaris M Holding, după cum au declarat reprezentanţii societăţii, însă aceştia spun că se reuşeşte cu greu să se facă faţă situaţiei.

“Vineri, sâmbătă şi duminică, groapa de gunoi de la Ovidiu a fost închisă, iar de ieri s-a început colectarea gunoiului însă se lucrează cu dificultate din cauza drumurilor înzăpezite şi a accesului dificil la ghene”, a declarat astăzi, Călina Spirea, PR în cadrul companiei Polaris M Holding.

Aceasta a adăugat că este vorba despre peste 300 de platforme la care trebuie să se ajungă, iar maşinile circulă foarte greu. În plus, până joi, prioritate vor avea acţiunile de deszăpezire în condiţiile în care se anunţă un nou episod de viscol şi zăpadă abundentă.

Şi în alte localităţi din judeţ sunt probleme asemănătoare precum Mangalia unde s-au format grămezi de gunoi însă mai este şi problema că unii nu se obosesc să le arunce la ghenele care au rămas goale şi pun sacii pe unde nimeresc.

“Din lipsa de bun simț pubelele erau goale și pe Bul 1 decembrie era gunoiu aruncat lângă și surpriză când am ridicat pubela goala dar mai bine aruncam jos gunoiu zăpadă mare e.t.c afară va loați 800 euro amenda pentru aruncarea gunoiului pe jos așa că mai bine facem poze și le postam…Vai Mangalia….Să vă fie rușine”, a fost comentariul postat la fotografiile cu gunoaiele din Mangalia.

Comenteaza acest articol

css.php