NBA/Rezultate

Mavericks castiga la limita pe terenul celor de la Bucks, iar Bobcats trec de Suns in prelungiri

Meciurile serii in Liga Nord-Americana de Baschet au avut loc la Milwaukee si Charlotte. Cele doua partide s-au detasat de restul jocurilor prin dramatism.

Cu Dirk Nowitzki intr-o forma excelenta (28 de puncte) Dallas Mawericks a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Milwaukee Bucks cu scorul de 108-107. Desi au fost mereu in dezavantaj pe tabela, gazdele au avut posibilitatea de a-si trece in cont victoria insa aruncarea din ultima secunda a lui Carlos Delfino a fost ratata. La Bucks, cel mai bun marcator a fost Andrew Bogut cu 32 de puncte contabilizate.

Charlotte Bobcats a profitat din plin de absenta lui Grant Hill din garnitura de start a celor de la Phoenix Suns. Hill a absentat pentru prima oara dupa numai putin de 128 de jocuri consecutive. In aceste conditii, vedeta celor de la Suns, Steve Nash (23 puncte) nu a putut face nimic in fata gazdelor care l-au avut pe Stephen Jackson in zi de gratie (30 puncte). Bobcats s-au impus pentru prima oara in istorie in fata echipei din Phoenix, scor 114-109 dar au avut nevoie de prelungiri dupa ce la finalul timpului regulamentar de joc tabela indica 98-98.

In celelalte partide ale serii s-au inregistrat rezultatele: LA Lackers – Washington Wizards 115-103, Minnesota Timberwolves – New York Knicks 105-132, Golden State Warriors – Sacramento Kings 96-99.

Comenteaza acest articol

css.php