Netflix permite descărcarea filmelor

Netflix permite descărcarea filmelor

Netflix a făcut miercuri un anunț care va bucura pasionații de filme, seriale și documentare: va introduce vizionarea offline și va permite utilizatorilor să descarce show-ul preferat, conform Digi24.ro.

În primă fază opțiunea de descărcare va fi disponibilă pentru serialele „Orange is the new black”, „Narcos” și „The Crown”, alte show-uri urmând să fie adăugate pe parcurs. Imediat după momentul anunțului au fost lansate aplicații actualizate pentru tabletă și smartphone – funcția este disponibilă doar pentru dispozitive portabile.

Pentru a urmări seriale și filme offline prin aplicația Netflix tot ce trebuie să faceți este să actualizați aplicația și butonul de „download” va apărea lângă butonul „play”. Puteți, de asemenea, selecta și calitatea video-ului descărcat(standard sau high quality).

„În timp ce mulți utilizatori Netflix urmăresc programele noastre de acasă, am primit multe cereri din partea celor care ne urmăresc în metrou, în avion sau în alte locuri unde internetul este scump sau indisponibil”, a declarat Eddy Wu, director de produs la Netflix.

Foto: Huffington Post

Comenteaza acest articol

css.php