Neymar are fractură de vertebră și nu va mai juca la Cupa Mondială

Neymar are fractură de vertebră și nu va mai juca la Cupa Mondială

Neymar, atacantul vedetă din echipa națională de fotbal a Braziliei, are fractură de vertebră și nu va mai juca până la finalul Cupei Mondiale, ediția 2014.Neymar a părăsit terenul pe targă, în min 88 din meciul de vineri cu Columbia, al doilea sfert de finală, unde gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza, informează Agerpres.

Jucătorul brazilian a fost accidentat după un contact dur cu apărătorul columbian Juan Camilo Zuniga.

Medicul Rodrigo Lasmar a declarat: ”În urma examenului medical putem afirma că este vorba de o fractură la nivelul vertebrei a treia lombare. El nu va mai putea juca până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia”, informează AFP, citată de Agerpres.

În continuare, el a arătat: ”Nu este o fractură foarte serioasă care să necesite o intervenție chirurgicală, dar el va trebui să poarte o centură lombară pentru limitarea mișcărilor. Va putea reintra pe teren după câteva săptămâni, dar din păcate nu va mai fi posibil la această Cupă Mondială. Problema este că până la viitorul meci mai sunt doar trei zile, iar până la finală o săptămână”.

Comenteaza acest articol

css.php