Noul Lidl, din Km 4-5 va avea parter, etaj şi musai spaţii verzi

Noul Lidl, din Km 4-5 va avea parter, etaj şi musai spaţii verzi

Primul magazin Lidl din Constanţa cu regim de înălţime parter şi etaj se va ridica în cartierul Km 4-5, în locul fostului Interex, care a fost pus la pământ la finele anului trecut.

Astăzi, în şedinţa Comisiei de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, se va discuta cererea firmei Maundier Fides, proprietarul terenului, de autorizare a unei noi investiţii. Vorbim despre o clădire cu parter şi un etaj, cu funcţiunea de magazin retail, dar şi parcaje la sol, spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, accese etc. Pentru acest proiect, s-a eliberat încă din luna aprilie a anului trecut certificat de urbanism, dar până acum s-a demolat vechea clădire şi s-a amenajat terenul pentru începerea noului edificiu. Interex avea 4.152 mp şi o platformă betonată de 11.605 mp, pe terenul de 13.001 mp., fiind incluse 150 de locuri de parcare şi rămân 1.395 mp de spaţii verzi.
Potrivit proiectului, lucrările ar urma să se încheie în octombrie 2017. Noul magazin va avea 160 de locuri de parcare şi peste 6.500 mp de spaţii verzi, dar s-a recurs la un compromis: acoperiş înierbat şi spaţii verzi la sol.
În acelaşi timp, pe Şoseaua Mangaliei, pe drumul de acces spre noul supermarket va fi amenajat un nou sens giratoriu.

One Comment

  1. Se fac angajări la Lidl Constanta km 4-5 sau cel de lângă Palatul Copiilor.

Comenteaza acest articol

css.php