Nu ți-ai făcut programul pentru această minivacanță? Iată din ce poți alege!

Nu ți-ai făcut programul pentru această minivacanță? Iată din ce poți alege!

Minivacanța de 1 Mai a început deja, pentru mulți turiști care au sosit încă de joi pe litoral, pentru cea de-a 21-a ediție a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care se estimează o participare de peste 8.000 de turişti străini ( preponderent din U.K., Italia, Franţa şi Germania) şi mii de vizitatori români. Festivalul va dura 4 zile.
Astăzi, 28 aprilie îşi deschide porţile primul Festival gastronomic al verii, şi anume „Festival du Bonheur – pour les gourmands”, ce va avea loc în zona Mamaia Nord, în zona plajei (Camping Enigma), pe o suprafaţă de 15.000 mp. Intrarea este liberă, iar accesul la cumpărarea de mâncare de la cele 60 de food trucks cu preparate româneşti, americane, mexicane, japoneze şi de diverse genuri de bucătărie internaţională se va face în baza unui card ce va fi alimentat de turişti cu orice sumă dorită.
Pe 28 aprilie seara se va deschide Sezonul de Clubbing şi de petreceri în Mamaia, într-un Tur de Cluburi.
Pe 29 aprilie, în Mamaia, la Piaţeta Cazino, se poziţionează cele 8 maşini de drift şi cei 8 piloţi ce vor participa a doua zi, 30 aprilie, la Mamaia & Constanta Drift Games by the Sea.
Ziua de 30 aprilie este cea pregătită în mod special pentru festivităţile de la Mamaia, astfel :
– 12.00 – 13.00 – expoziţie statică maşini şi piloţi de drift – Piaţeta Cazino Mamaia
– 14.00 – 19.00 – Drift Games by the Sea – Constanţa, Poarta 1 Cazino – Port Constanţa
( vezi aici Link Film promovare https://www.youtube.com/watch?v=EZsD63Sf48A&feature=youtu.be&app=desktop)
– 16.00 – 24.00 – Mega Concert pe Plaja Hotel Flora Mamaia cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani. Se va lansa un spectacol de artificii şi mii de lampioane între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche, alături de turişti şi de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

NĂVODARI – tradiţionala Serbare Câmpenească, în Tabăra Delfinul.
CERNAVODĂ – 29 aprilie – festivalul etnic „Ziua Internaţională a Dansului”.

Comenteaza acest articol

css.php