O firmă de imobiliare care se apucă de construit, la mâna Comisia de urbanism

O firmă de imobiliare care se apucă de construit, la mâna Comisia de urbanism

Comisia de urbanism și amenajarea teritoriului se va întruni, din nou, mâine, 11 mai, pe ordinea de zi fiind nouă solicitări de emitere a unor puncte de vedere pentru elaborarea ulterioară a Planurilor Urbanistice Zonale, ori pentru eliberarea certificatelor de urbanism sau a autorizațiilor de construire. Printre subiectele care vor fi discutate de către arhitecți, urbaniști și alte personalități ce fac parte din această comisie, se numără solicitarea unei firme de promovare imobiliară, care dorește să construiască un bloc în centrul municipiului Constanța.
Adria Rox Imobiliare deține un teren de 255 mp, pe strada Dimitrie Bolintineanu, într-un cartier predominant de case cu parter și cel mult un etaj, pe care intenționează să ridice un bloc cu parter și trei etaje, ultimul retras. Firma a făcut încă de anul trecut demersuri pentru modiciarea PUZ-ului pentru terenurile delimitate de străzile Dimitrie Bolintineanu şi Dacia, şi bulevardele Mamaia şi I.G. Duca. Anişoara Mihaela Caraghete, patronul firmei, vrea să crească regimul de înălţime permis în zonă, dar şi procentul de ocupare al terenului şi coeficientul de utilizare a acestuia, pentru a putea construi un bloc cu trei etaje (ultimul retras), la intersecţia str. D. Bolintineanu cu B-dul I.G. Duca.
Înfiinţată în 2013, Adria Rox Imobiliare S.R.L. a funcţionat pe profit modest în primii doi ani, 1135 lei, în 2013, respectiv 1652 lei în 2014. În 2015, ultimul pentru care există informații pe site-ul Ministerului de Finanțe, Adria Rox Imobiliare avea datorii de 439.857 lei, o cifră de afaceri de 125.182 lei și pierdere netă de 74.563 lei.

Comenteaza acest articol

css.php