O nouă ședință de Consiliu Local la Băneasa

O nouă ședință de Consiliu Local la Băneasa

Primarul orașului Băneasa, Paul Coliș, a convocat aleșii într-o ședință de Consiliu Local, în data de 18 septembrie. Potrivit edilului, pe ordinea de zi sunt doar trei proiecte de hotărâre, toate deosebit de importante pentru bunul mers al administrației locale.
La punctul întâi a fost inclus proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi modificarea listei de investiţii pe
anul 2017, inițiator fiind primarul oraşului Băneasa, Paul Coliș. Al doilea proiect privește însuşirea şi aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al oraşului Băneasa, judeţul Constanţa, iar la ultimul se vor discuta probleme diverse,
întrebări și interpelări.
Toate proiectele de hotărâre, cu documentaţia aferentă, pot fi consultate la secretarul oraşului Băneasa, cât si pe www.primaria-baneasa.ro, secţiunea proiecte de hotărâri.
De asemenea, cetățenii interesaţi pot transmite pe adresa e-mail: primariabaneasa@yahoo.com sau în scris, propuneri, sugestii cu valoare de recomandare privind conţinutul proiectelor.

Comenteaza acest articol

css.php