O reteta naturista care a reusit sa isterizeze o multime de romani

Monica Tatoiu a izbutit sa isterizeze o Romanie cu o reteta naturista care ar fi vindecat-o, miraculos, de cancer. Reteta a ajuns sa fie preparata in farmacii, iar medicii au acuzat-o pe Tatoiu ca imprastie o reteta neverificata, care nu are un aport esential in vindecarea cancerului, ba chiar blocheaza citostaticele sa-si faca datoria de a izola si distruge celulele canceroase.

Prezenta in emisiune la Happy Hour, Tatoiu s-a certat la cutite cu un medic specialist in cancer, iar mai apoi l-a luat in vizor pe Cristian Tantareanu, caruia i-a prezis ca se va imbolnavi grav de ficat.

Tantareanu s-a tratat de cancer prin metoda medicala, iar acum sustine ca bea si mananca orice, fara rezerve: “Inainte sa vin la emisiune am mancat fasole cu carnati si dupa emisiune ma duc acasa sa beau o tuica. Beau de sting pentru ca daca o fi sa mor sa ma prinda baut!”, a spus omul de afaceri, socand asistenta.

Monica Tatoiu a prezentat in iulie o reteta pe care o consuidera ca vindecatoare de cancer. Din acel moment a primimit mai multe acuzatii, intre care si aceea ca este bolnava inchipuit, ca de fapt, nu avea cancer etc.

Tataoiu se apara si povesteste cum a ajuns in posesia retetei si ii roaga pe toti cei bolnavi sa o incerce, fiind o puternica sursa de detoxifiere si de intarire a imunitatii: “Rau nu are ce sa faca asta e clar!”, spune Tatoiu.

Ea a explicat ca domnul din Resita a vazut-o la televizor, tot cand era la emisiunea lui Maruta, a sunat-o si i-a spus: “Eu nu sunt de meserie, am aflat reteta din Formula As, nevasta-mea zice ca-s nebun pentru ca incerc sa conving pe toata lumea, dar va rog sa incercati pentru mine”.

Iata reteta:- laptisor de matca – 4 grame

– miere de salcam, luata de la Plafar – 1,5 kilograme

– polen macinat – 300 de grame

– ser fiziologic – 200 mililitri

– tinctura de propolis – 150 de grame

Toate ingredientele se amesteca, apoi pasta creata se pune la frigider. Se ia o lingurita dimineata, la pranz si seara, pe stomacul gol, sau cu ceai.

Puteti manca dupa 30 de minute.

cersipamantromanesc.wordpress.com

Comenteaza acest articol

css.php