O tânără de 18 ani îşi vinde virginitatea pentru suma de un milion de dolari

O tânără de 18 ani îşi vinde virginitatea pentru suma de un milion de dolari

Aleexandra Khefren vrea un milion de euro pentru virginitatea ei. A publicat un anunț pe site-ul unei agenții cu escorte de lux, iar acum se află în așteptarea unei oferte care să o satisfacă din punct de vedere financiar. A fost inspirată de filmul “Propunere indecentă”, în care personajul lui Robert Redford îi oferă femeii interpretate de Demi Moore nici mai mult nici mai puțin de un milion de euro pentru a petrece o noapte în compania ei, notează Daily Mail citat de click.ro.

Mai mult, Aleexandra a apărut și într-o emisiune din Marea Britanie, unde a vorbit despre momentul în care i-a venit ideea: “Aveam 15 ani și am văzut un film în care o fată s-a vândut pentru o noapte. Mi-am zis că aș putea să fac și eu asta cu virginitatea mea. Am văzut multe fete care s-au vândut chiar și pe 3,5 milioane de lire sterline sau mai mult. Mă gândesc numai la partea de business, nu și la cea emoțională. Cred că un pahar cu vin o să-mi fie de ajuns să trec peste.”

Puștoaica a afirmat și că se luptă cu un termen limită, căci vrea să folosească banii pentru a le cumpăra părinților ei o casă, întrucât aceștia vor fi evacuați în două-trei luni. Mai mult, vrea să investească o parte și în studiile pe care vrea să le urmeze la Universitatea Oxford.

 

Comenteaza acest articol

css.php