Oferta ametitoare pentru Mutu

Adrian Mutu este ca şi retrogradat în Serie B cu Cesena. Este puţin probabil ca românul să mai continue în Italia din sezonul viitor, iar pe adresa sa au început să apară ofertele.

Montreal Impact, o grupare din MLS, vrea să îl transfere pe jucătorul român, scrie Ziarul Naţional. Canadienii, care sunt deţinuţi de o familie de emigranţi italieni, îi oferă lui Mutu un salariu anual de 3.000.000 de dolari (500.000 de dolari pe an, 50.000 de dolari pentru fiecare meci jucat – 50 de partide pe sezon, in MLS si Liga Campionilor CONCACAF) la care se adaugă încă 1.500.000 dolari la semnătură.

Dacă va accepta oferta, Mutu va fi coleg cu Bernardo Corradi, Matteo Ferrari sau Nelson Rivas, care au semnat deja cu Montreal Impact.

Montreal Impact este un club recent apărut în fotbal, fiind înfiinţat în 2010. În anul 2011, clubul a semnat un contract cu Bank of Montreal, iar un an mai târziu s-a înscris în Major League Soccer. Stadionul pe care evoluează – Olympic Stadium – are o capacitate impresionantă de 66.000 de locuri.

prosport.ro

Comenteaza acest articol

css.php