Oncolog: Reteta Monicai Tatoiu este periculoasa pentru bolnavii de cancer

Oncologul giurgiuvean, Florin Onisim, spune ca prin combinatia dintre produsele folosite in reteta, toate celulele sunt hranite: atat cele sanatoase, cat si cele canceroase. El crede ca s-ar putea sa ne confruntam cu o crestere a curbei mortalitatii din cauza popularitatii acestei retete, potrivit adevarul.ro.

Reteta care ar fi ajutat-o pe Monica Tatoiu sa scape de cancer si pe care aceasta a mediatizat-o intens este criticata dur de medicul oncolog al Spitalului Judetean Giurgiu, Florin Onisim, informeaza adevarul.ro.

“Laptisorul de matca este un factor biostimulator, stimuleaza toate celulele, nu doar pe cele sanatoase. In urma administrarii acestei retete exista riscul destul de mare ca celulele cancerose sa se dezvolte, iar pacientii care erau intr-o stare buna si se vindecasera sa constate ca problema de sanatate a reaparut”, a declarat medicul Florin Onisim.

De asemenea, specialistul a mai spus ca se asteapta la cresterea curbei mortalitatii si ca aceasta reteta o sa produca mari daune celor care si-o vor administra.

“Am o pacienta care a cumparat si a folosit aceasta reteta iar acum s-a reintors in cabinet, cu markerii tumorali modificati, crescuti”, a explicat Florin Onisim.

Click.ro

Comenteaza acest articol

css.php