Pas important pentru comuna Ciocârlia, în proiectul de reabilitare a drumurilor

Pas important pentru comuna Ciocârlia, în proiectul de reabilitare a drumurilor

Încă de anul trecut, Primăria Ciocârlia a reușit să semneze, cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, proiectul “Modernizare strazi in comuna Ciocarlia, judetul Constanta”, cu o valoare de 7.910.848,00 lei, un proiect extrem de amplu, care include lucrări de reabilitare a drumurilor comunale, prin asfaltare, construire de trotuare și canale de preluare a apelor pluviale.
Potrivit primarului Traian Dragomir, recent s-a încheiat un capitorl important pentru acest proiect, și anume, selectarea, prin licitație publică, a firmei care se ocupa de expertiza tehnică a drumurilor care urmează să fie reabilitate. Valoarea contractului este de 5.000 lei, firma care va realiza expertiza fiind Sal Innova Group București.
De asemenea, a fost atribuit și contractul pentru realizarea proiectului tehnic necesar lucrărilor de modernizare a a Drumului Comunal nr. 11, lucrarea urmând să fie realizată de Drum Proiect Activ SRL Buzău, care și-a adjudecat licitația, cu suma de 17.000 lei.
Drumurile din satul Ciocârlia de Jos sunt asfaltate în prezent în proporție de 90%, iar în Ciocârlia de Sus au rămas de asfaltat 7-8 km de șosea. În planurile administrației locale a fost inclus și drumul spre IAS CILACER, din care au rămas de asfaltat 4 kilometri, iar spre IAS STELACER alți 7 kilometri.

Comenteaza acest articol

css.php