Paste cu chiftele

Paste cu chiftele

Ingrediente:

Pentru chiftele

500 g carne tocată

1 ceapă tocată

1 ou

2 căței de usturoi pisați

50 g pesmet

50 g parmezan

oregano

busuioc

sare

piper

Pentru paste

1 ceapă

2 căței de usturoi

400 g roșii tocate

200 g sos de roșii

200 g paste mici

400 ml supă de carne

100 g mozzarella

oregano

busuioc

1 lingură ulei

sare

Cum se prepară pastele cu chiftele și sos de roșii

Amesteci toate ingredientele pentru chiftele, le dai o formă rotundă și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor până când se coc.

Pentru sos, încingi uleiul, călești ceapa, apoi adaugi usturoiul. Pui roșiile, sucul de roșii, oregano, busuioc după gust și sare. Lași să fiarbă 5 minute, apoi pui pastele și supa. Acoperi și lași la fiert 10 minute. Pui chiftelele și mai ții pe foc 5 minute. Servești cu mozzarella rasă pe deasupra.

Sursa http://laughingspatula.com

Comenteaza acest articol

css.php