Patru infractori condamnați, săltați de către polițiști într-o singură zi

Patru infractori condamnați, săltați de către polițiști într-o singură zi

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni comise pe teritoriul german.
Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind  introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 54 de ani, ambii din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe numele cărora Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.
La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Peștera au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Bărbații au fost încarcerați în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Comenteaza acest articol

css.php