Paza sediilor regionalei CF, aproape 3 milioane de lei

Paza sediilor regionalei CF, aproape 3 milioane de lei

Sucursala Regională CF Constanța a demarat o licitație deschisă pentru achiziția serviciilor de pază la sediile pe care le deține. Potrivit anunțului publicat pe portalul Sistemului de Achiziții Publice, se va încheia un accord cadru cu cel mult cinci agenți economici, pe o durată de 24 de luni, valaorea estimată fiind de 2.797.964 lei fără TVA.
Acordul cadru va cuprinde un minim de 7 posturi de pază, din care două de pază mobilă și înarmată, și maxim 11 posturi în extrasezon, cu patru mobilă și înarmată, respective 13 posturi în timpul sezonului estival.
Ofertanții care doresc să participle la procedură trebuie, în mod obligatoriu, să dețină licență eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române, în conformitate cu Legea 333/2003. De asemenea, ofertanții vor mai prezenta licența de instalare și întreținere sisteme de alarmă și supraveghere, valabilă la data prezentării.
În ceea ce privește experiența similară, firmele ofertante trebuie să prezinte documente din care să reiasă că, în ultimii trei ani, au prestat servicii în valoare de minim 1.398.982 lei fără TVA.
La desemnarea câștigătorului, în proporție de 90% va conta prețul ofertei și 10%, timpul de intervenție în caz de nevoie.
Data limită de evaluare a ofertelor este 14 iulie.

Comenteaza acest articol

css.php