Pensiile vin mai devreme în luna decembrie

Pensiile vin mai devreme în luna decembrie

Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă, din dorinta de a veni în sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Natională de Pensii Publice si C.N. Posta Română S.A. si-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănesti în avans, după cum urmează:
drepturile de pensie din sistemul public precum si alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie.
drepturile restante de pensii si indemnizatii se vor achita în întervalul 19 – 22 decembrie.
drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.
În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizati la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghiseele oficiilor postale.   
Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie 2017.
Pe raza judetului Constanta exista 151.529 de persoane ce beneficiaza de drepturi de pensie sau indemnizatii de legi speciale care vor incasa drepturile banesti conform celor precizate mai sus.

Comenteaza acest articol

css.php