Petrecere-surpriză pentru doamnele și domnișoarele din comuna Ciocrâlia

Petrecere-surpriză pentru doamnele și domnișoarele din comuna Ciocrâlia

Miercuri, 7 martie 2018, femeia este omagiată în comuna Ciocârlia, unde autoritățile au pregătit un program special. Doamnele și domnișoarele din Ciocârlia sunt invitate la un eveniment dedicat Zilei de 8 Martie – Ziua Internaționala a Femeii, eveniment care va fi organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei, la inițiativa primarului Traian Dragomir.

“Pentru a omagia ziua în care se sărbătoresc ființele înzestrate cu cea mai multă gingășie și delicatete, ființe iubite precum mame, soții, surori sau bunici, Primaria și Consiliul Local din comuna Ciocârlia vor organiza, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, un eveniment deosebit într-un local din orașul Murfatlar. Într-un cadru cât mai plăcut, aproximativ 300 de femei vor participa la acestă zi deosebita unde li se va servi un meniu special pregătit și se vor bucura de muzică bună și o atmosferă placută”, explică primarul Traian Dragomir, cel care face ca această zi să fie specială pentru toate consătencele sale.
“Tuturor doamnelor și domnișoarelor, din lumea întreaga și în special celor din comuna Ciocârlia, le doresc o primăvară cât mai frumoasă și un sincer și călduros “La mulți ani!”. Le doresc sănătate, să își păstreze zâmbetul pe chip și bucuria în suflet tot restul vieții și le mulțumesc pentru că există in viața noastră”, le urează tuturor femeilor, edilul Traian Dragomir.
Primarul a propus aleșilor locali și a reușit să îi convingă ca și în acest an să se aloce fonduri pentru sărbătoarea Zilei Femeii, astfel încât doamnele și domnișoarele să se simtă,preț de o zi, răsfățate.

Comenteaza acest articol

css.php