Plantele- un remediu impotriva stresului si oboselii

Plantele reprezinta un remediu impotriva stresului, in plus ele te ajuta sa scapi si de oboseala. Plantele ne ajuta sa tratam diverse afectiuni, dar sunt folosite pentru a relaxa corpul, in ingrijirea corporala si in plussunt accesibile ca pret si la indemana oricui.

Ceaiuri.

Ceaiurile sunt alegerea ideala cand vrei sa te relaxezi. Plantele pentru ceai pot fi gasite gata facute la farmacie, ceaiuri antistres si relaxare, sau poti combina chiar tu plantele care iti plac. Cele mai recomandate ceaiuri fiind: ceai verde, ceai de iasomie, ceai de vanilie sau sunatoare.

Masajul cu uleiuri volatile.

Masajul cu uleiuri volatile obtinute prin macerarea diverselor plante aromatice te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de oboseala, in plus asigura un somn lung si linistit, substantele active din aceste uleiuri au efecte rapide si destul de intense.

Baile aromatice.

Plantele precum levantica, alaturi de petalele de flori si cateva picaturi de uleiuri aromate sunt ingredientele peste care se toarna un litru de apa clocotita si se lasa acoperit 20-30 minute, realizandu-se astfel o infuzie, care se strecoara si se adauga la apa de baie din cada.

www.tratamente-naturiste.org

Comenteaza acest articol

css.php