UPDATE. PLANUL ROȘU activat lângă Medgidia: un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism, 13 răniți

UPDATE. PLANUL ROȘU activat lângă Medgidia: un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism, 13 răniți

UPDATE1 . Din nefericire, trei dintre victimele accidentului petrecut astăzi în apropiere de Medgidia au fost declarate decedate, un pacient este în comă, iar ceilalți 7 au trume minore. Victima aflată în comă este un bărbat în vârstă de 30 ani, care a fost preluat de elicpterul SMURD. Toți decedații, precum și victima în comă se aflau în autoturismul implicat în accident.

UPDATE2. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), circulaţia rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Știrea inițială

Echipele de intervenție ale ISU și SMURD au activat Planul Roșu de intervenție, după ce un autobuz s-a izbit violent de un autoturism. Accidentul s-a petrecut pe DJ 222, între Medgidia și Cuza Vodă, iar potrivit medicilor de la Ambulanță, trei persoane au rămas încarcerate. Toate trei se aflau în autoturism, dar și alte zece persoane, din autobuz, au fost rănite.
Șase ambulanțe s-au deplasat la fața locului, pentru a acorda primul ajutor răniților.

Comenteaza acest articol

css.php