Plicurile de ceai refolosite vindecă iritațiile și rănile superficiale

Plicurile de ceai refolosite vindecă iritațiile și rănile superficiale

După infuzare, nu arunca plicurile de ceai negru, roșu sau din plante ca rozmarinul, salvia, tătăneasa, gălbenele, coada-șoricelului! Acestea pot fi utile pentru tratarea problemelor pielii, deshidratare,  iritații sau răni sau arsuri minore.

Când pielea are de suferit
Ți s-a întâmplat să te tai la epilat sau la bărbierit? Pliculeţele de ceai roșu sau Rooibos puse pe pielea iritată ori rănită grăbesc vindecarea. Este un remediu util și contra eczemelor.

Dacă ai tenul sau buzele uscate
Ceaiul negru conțin acid tanic care hidratează pielea. Iată de ce atunci când ai buzele uscate sau tenul deshidratat este de ajuns să aplici câteva pliculețe de ceai folosite pe zonele cu probleme pentru a scăpa de neplăceri.

Tot datorită acidului tanic, ceaiul negru este un leac de luat în calcul după un vaccin, dacă locul devine dureros. După prepararea infuziei, aplică plicul de ceai pe zona cu probleme.

Contra cearcănelor
După prepararea ceaiului, nu arunca plicurile de ceai. Pune-le la frigider câteva ore. Aplicate pe ochi, sunt un bun remediu împotriva cearcănelor. Lasă-le să acționeze 15-20 de minute, timp în care te relaxezi.

Elimină senzația de picioare grele
Când îți simți picioarele obosite, grelesau dacă au un miros neplăcut, refolosește plicurile de ceai negru sau de soc, mentă, sulfină, urzică. Imediat după ce ai strecurat infuzia, nu arunca plicurile. Pune-le într-un vas cu apă fierbinte și afundă-ți picioarele pentru o jumătate de oră.

Cum am scăpat de burtă. -27kg în 2 săptămâni. Noaptea bea un pahar de… Dacă vă dor încheieturile și spatele, înseamnă că în corp… Cel mai puternic arzător de grăsimi! Dacă ai peste 80 kg, vei slăbi 35 în 3 săpt Crește burta? Metoda bunicului te va scăpa de grăsimea abdominală în 3 zile!

clicksanatate.ro

Comenteaza acest articol

css.php