Poate începe construirea altor 10 blocuri în cartierul Henri Coandă

Poate începe construirea altor 10 blocuri în cartierul Henri Coandă

Campusul social Henri Coandă din Constanța se va extinde cu alte zece unități modulare, după ce Primăria Constanța a eliberat, recent, autorizație de construire pentru această investiție, valabilă timp de 24 de luni. Titularul investiției este Regia Autonomă de Exploatare de Domeniului Public și Privat Constanța, care încă de anul trecut a finalizat licitația pentru lucrările de construire, câștigată de ABC Val, în asociere cu House Consult SRL, pentru suma de peste 34 milioane lei.
Dată fiind întârzierea proiectului, cele zece noi blocuri nu vor fi gata anul acesta, așa cum se menționa la lansarea licitației, ci, cel mai probabil, în 2018.
A doua zonă a campusului social Henri Coandă va fi formată din 10 module/blocuri cu funcţiunea de locuinţe sociale colective, cu regim de înălţime P+2E, identice ca dimensiuni. Fiecare din cele 10 tronsoane are 57 unităţi modulate constituite în unităţi locative cu un dormitor, două dormitoare şi trei dormitoare, rezultând un total de 570 unităţi locative.
Într-o primă fază, s-au construit 16 blocuri, dar acestea s-au dovedit insuficiente pentru nevoia de locuințe sociale, astfel încât autoritățile au decis să extindă cartierul.

One Comment

  1. bota victoria says:

    Totusi ce legatura este intre marele om de stiinta si un cartier social”?

Comenteaza acest articol

css.php