Polițiștii locali încearcă să îi educe pe constănțeni: 800 de lei, amenda dacă nu arunci țigara la coș

Polițiștii locali încearcă să îi educe pe constănțeni: 800 de lei, amenda dacă nu arunci țigara la coș

In data de 25.09.2017, in intervalul orar 16.00 -20.00, echipe mixte de reprezentanti ai Politiei Locale Constanta, studenti de la Universitatea Ovidius, Facultatea de drept si Stiinte administrative -specializarea Politie locala si lucratori din cadrul Serviciului Gestionare Spatii verzi au actionat pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale privind curatenia in parcuri. Asfel, politistii locali au impartit materiale informative cu atentionarea ca aruncarea unui rest de tigara, a unui hartii, a cojilor de seminte ori a ambalajelor le poate aduce amenzi cuprinse intre 400-800 de lei daca acestia nu regreta fapta si nu fac curatenie la locul unde au savarsit fapta antisociala. Sanctiuni pecuniare risca si cei care vor plimba animalele de companie fara a detine materiale care sa permita strangerea si ridicarea dejectiilor lasate de patrupede.
De exemplu, astazi in parcul Tomis 2, a fost santionata contraventional cu avertisment o persoana care a fost surprinsa aruncand pe spatiul verde hartii. Exista insa si exemple pozitive, de tineri care dupa ce au fumat au aruncat restul de tigara la cos.

3 Comments

  1. Ar trebui ca astfel de echipe sa meargă si in zonele Constanței unde se arunca deșeuri inerte( de construcții) menajere si orice nu este de folosință( de ex. zona Palas, zona Poarta 6 etc.)

  2. Asigurați si coșuri de gunoi!!!!!!!

  3. Ar fi bine sa se si aplice.

Comenteaza acest articol

css.php