Preotul care a ajutat-o pe Monica Tatoiu sa scape de cancer si-a vindecat inima cu masaj

Dumitru Botosaru (73 de ani), preotul din Ploiesti care sustine ca a ajutat-o pe Monica Tatoiu sa scape de cancer la san cu o reteta naturista, povesteste ca s-a vindecat singur de inima cu masaj si suc de morcov.

“Vraciul de la Ploiesti”, asa cum e cunoscut parintele Dumitru Botosaru in randul suferinzilor fara speranta, spune ca este el insusi un exemplu atunci cand vorbeste de vindecari miraculoase. De tanar l-a chinuit o boala care era cat pe ce sa-l ingroape. Inima ii era bolnava, iar medicii de la spital ii aprindeau in fiecare zi la cap o lumanare. De pe patul de muribund, isi stingea flacara intre degete si primul pas pe care l-a facut spre lecuire a fost sa renunte la carne.

«In loc de carne, seminte»

“Am scapat cu masaj cardiac. Sunt vegetarian de la 20 de ani, in loc de carne mananc seminte de dovleac, de in, de susan, nuci si migdale si beau suc de morcov”, a spus parintele. El sustine are “retete” pentru orice suferinta, iar cu frunzele lui cica scapi de chelie si de fumat.

Parintele Dumitru Botosaru spune ca Monica Tatoiu a respectat cu sfintenie leacul dat de el, ca sa scape de cancer la san: laptisor de matca – 4 g; miere de salcam – 1,5 kg; polen macinat – 300 g; ser fiziologic – 200 ml; tinctura de propolis – 150 g Acestea se amesteca bine si se pastreaza la frigider. Se ia cate o lingurita dimineata, la pranz si seara.

Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

css.php