Prăjitura imperială

Prăjitura imperială

Pentru blat

250 g biscuiți simpli sau digestivi

125 g unt

Pentru crema de lapte

400 g lapte condensat pentru prăjituri

2 lămâi

1 lingură gelatină

Pentru crema de zahăr

200 g zahăr

200 ml apă

5 linguri gelatină pudră

De ce ai nevoie pentru prăjitura Imperială

Topești untul și-l amesteci cu biscuiții zdrobiți. Pui blatul într-o tavă tapetată și-l presezi ușor.

Amesteci laptele condensat cu coaja și zeama de la lămâi și-l omogenizezi cu gelatina prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Torni crema peste blat și dai la frigider 30 de minute.

Pentru crema de zahăr, pui zahărul cu apa într-o cratiță și presari gelatina. Pui pe foc și amesteci constant 10 minute. Dai deoparte și mixezi până când obții o cremă de consistența albușului bătut spumă. O întinzi peste prăjitură și dai din nou la rece.

Sursa http://www.taniaskitchen.co.nz

Comenteaza acest articol

css.php