Prima competiţie de yachting din acest an s-a deschis la Eforie

Prima competiţie de yachting din acest an s-a deschis la Eforie

Cu toate că vremea nu pare să țină cu sporturile nautice, prima competiție de yachting sportiv din sezonul 2017, Trofeul Tomis, și-a deschis astăzi, 21 aprilie a.c., porțile, la Marina Eforie. Organizat de Yacht Club Regal Român (YCRR) și aflat la a 56-a ediție, concursul a adunat la malul Mării Negre 27 de sportivi din România și Bulgaria care se vor întrece în patru clase de concurs: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial și Laser Standard.

Pentru mai micii sau mai marii concurenți, temperatura scăzută și vântul puternic nu au constituit o piedică în calea pasiunii pentru sportul cu vele. Reprezentantul YCRR, Ender Bolat, este optimist, însă, în privința condițiilor meteorologice având în vedere că sâmbătă și duminică se anunță o vreme numai bună pentru concurs. ”Prognoza ne arată pentru următoarele zile vânt mediu și cred că ne vom bucura, astfel, cu toții de acest eveniment”, spune reprezentantul YCRR.
Competiția a fost declarată deschisă astăzi și se va încheia duminică. Sunt programate a se desfășura nouă curse. Cursele sunt conduse de Cosmin Andronic, Ofițer de Cursă Internațional, Comitetul de Protest fiind prezidat de Cristian Tabacu, Judecător Național.

Comenteaza acest articol

css.php