Primaria Constanta aloca 550.000 lei pentru Forta Zu

Primaria Constanta aloca 550.000 lei pentru Forta Zu

Anul acesta, in premiera, evenimentul care reuneste cei mai cautati artisti romani, Forta Zu, va avea loc pe litoral. In acest scop, chiar Primaria Constanta va fi partener al evenimentului, sustinandu-l financiar. Recent, municipalitatea a lansat procedura de achiziei pentru serviciul de organizare a evenimentului Forta Zu, ce va avea loc in data de 17 iunie, intre orele 16,00 si 24,00.
Practic, achizitia are ca obiect asigurarea personalului tehnic specializat si echipamentele tehnice necesare.
Durata contractului va fi de 3 zile, intrucat scena trebuie ampasata cel tarziu pe 16 iunie si va fi demontata in data de 18 iunie.
Termen limită de primire a ofertelor pentru aceasta achizitie este 07 iunie, ora 11,00.
Valoarea estimata de catre Primarie este de 550.000 lei fara TVA.
Forta Zu este un eveniment muzical organizat de radio Zu, ajuns la a saptea editie, urmand sa fie gazduit de Plaja Modern, unde vor concerta: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan, Deepcentral și Daniel Iordăchioaie.

2 Comments

  1. Fata verde cu parul padure says:

    Si pentru sistemul de irigare al parcului Tabacarie cat s-a dat? Pentru modernizarea spitalelor cat s-a dat? Dar pentru dotarea scolilor?

  2. E bine.550.000 ron.Dar pentru aia mici de ziua lor 0 lei.Pentru ca nu au fost ofertanti la licitatie.Bravo primariei.Suma alocata a fost prea mica.Pentru edilul nostru nu au importanta prea mare cei mici.Daca aveau drept de vot sa vezi cum se schimba treaba.

Comenteaza acest articol

css.php